Čarobni vrtovi

Čarobni vrtovi Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarobni vrtovi.pdf
ISBN
6414303419922

OPIS

Čarobni vrtovi Pomoću priloženog štapića za struganje uklonite dio po dio crnog površinskog sloja. Ispod se kriju raskošni vrtovi, slatke ptičice i tropsko cvijeće i čekaju da ih otkrijete. Dopustite šarenim linijama i mnogo brojnim motivima da vas povedu u istraživačku pustolovinu. Omogućite svom vrtu da buja! Odaberite između toga da:uklonite površinski sloj sa svih površina i uzoraka uklonite površinski sloj samo s pojedinih, odabranih detalja budite kreativni i sami na željenim mjestima postavite, uzorke, linije i točkeVeselite se svakom od ukupno 12 prekrasnih motiva čarobnih vrtova s neodoljivim efektima boja: otkrij i opusti se – započni svoj put kreativnog razvoja!

Claire Waverley vlasnica je malenoga obrta za pripravu i dostavu hrane. Posao joj ide dobro, a u njezinu se vrtu nalazi sve što je potrebno pa čak i više od toga.

A inspiraciju crpimo iz… Vjenčanja na otvorenom i inače su trend, ali "zahvaljujući" pandemiji još su i popularnija. Čarobni vrt serija slikovnica za djecu i Čarobni vrt knjige za djecu iz serije Čarobni vrt priča za djecu Čarobni vrt, Jastrebarsko. 534 likes.

POVEZANE KNJIGE