Priča o jednom braku

Priča o jednom braku - Gulliksen, Geir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gulliksen, Geir
DIMENZIJA
10,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o jednom braku.pdf
ISBN
7804041267031

OPIS

Žena i muškarac bili su zaljubljeni, voljeli jedno drugo, zasnovali obitelj, godinama bili sretni i željeli se, a sada su ipak razdvojeni i žive kao stranci. Zašto? Kako se dogodio taj lom? U kojemu je trenutku ljubav postala neljubav, a sreća nesreća? U razotkrivajućoj i do boli lijepoj knjizi Geira Gulliksena pisac Jon pokušat će pronaći odgovore na ta pitanja razmišljajući o vlastitom braku, o dugom vremenu ljubavi i kratkom, kaotičnom vremenu njezina raspada. Bespoštedna i nabijena emocijama, puna žudnji i strahova, Priča o jednom braku izniman je roman, ljubavna priča našeg vremena. Dok se sagledava kroz oči svoje bivše supruge, dok zamišlja kroz što je sve prolazila i što osjećala, Jon će se suočiti s nadanjima i zebnjama svakog supružnika, dopuštajući Geiru Gulliksenu da u intimu modernog braka zaroni vrtoglavo, s uznemirujućom lucidnošću i poštenjem. “Snažno o ljubavi, seksu i preljubu… Priča o jednom braku pisana je, kao i sve Gulliksenove knjige, s iznimnim osjećajem za jezik koji romanu daje ljepotu i zanimljivost.” – Dagsavisen “Prepuna intenzivnosti životnog iskustva, Priča o jednom braku kratko je i prelijepo napisano svjedočanstvo o autoimunosti ljubavi. Bez obzira na to je li zasnovano na stvarnosti ili nije, ukorijenjeno je u dubokoj emotivnoj istini.” – The Guardian “Gulliksen, koji uređuje knjige Karla Ovea Knausgårda, destilira rastakanje ljubavi u ovoj precizno bilježenoj, intimnoj, ali i opsežnoj pripovijesti.” – Booklist “Gulliksen skeptično ubrzava nehajnu samoživost para sve dok ona ne eksplodira u plamenu gnjeva i predbacivanja. Nije baš sve dozvoljeno u ljubavi i ratu.” – Financial Times

bavio razvodom ... Slavni glumac Leam Neeson 2003. godine snimao je danas kultni film "Zapravo ljubav" u kojem je glumio ulogu muškarca kojemu je nedavno preminula supruga i mora sam brinuti o malenom sinu, no vjerojantno ni u jednom trenutku nije mogao zamisliti kako će ga u stvarnom životu dočekati isti tužan scenarij..

Ako, pak, netko hvali njegovu suprugu, on šutke i ponešto smeteno otklanja pogled - koliko je samo njegov brak ... Bespoštedna i nabijena emocijama, puna žudnji i strahova, Priča o jednom braku izniman je roman, ljubavna priča našeg vremena. Dok se sagledava kroz oči svoje bivše supruge, dok zamišlja kroz što je sve prolazila i što osjećala, Jon će se suočiti s nadanjima i zebnjama svakog supružnika, dopuštajući Geiru Gulliksenu da u intimu ... Geir Gulliksen: Priča o jednom braku.

POVEZANE KNJIGE