Sami na cilome svitu

Sami na cilome svitu - Savičević Ivančević, Olja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Savičević Ivančević, Olja
DIMENZIJA
5,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Sami na cilome svitu.pdf
ISBN
7816360161868

OPIS

Kad dvoje usamljene djece i dva izolirana otoka krenu na put jedni prema drugima, otiskuju se u šarenu, na trenutke i olujnu avanturu, u kojoj se sunce i mjesec, vedro nebo i nevera možda izmjenjuju, no zato je toplina priče o potrazi za odgovorom na pitanje „što je to dom“ stalna. Upravo je u njoj usidrena ova pustolovina, uokvirena u začudnu mediteransku scenografiju i melodioznost otočkog govora.

Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našim web stranicama i uslugama koje vam nudimo. Sami na cilome svitu Slikovnice . CITIRANJE.

Kada okružen samo starim ljudima dječak poželi društvo morat će pokrenuti cijeli otok i krenuti u potragu za drugim otokom ... Sami na cilome svitu je pravo umjetničko djelo, tvrdo ukoričeno, velikoga formata. Užitak ju je gledati, držati i listati.

POVEZANE KNJIGE