Svibanjske ruže

Svibanjske ruže - Hutchison,Dot | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hutchison,Dot
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Svibanjske ruže.pdf
ISBN
1136027654225

OPIS

Četiri mjeseca nakon što je eksplozija uništila Vrt, privatni staklenik u kojem u bile zatočene mlade žene poznate kao Leptiri, agenti FBI-a Eddison, Hanoverian i Ramirez još se uvijek nose s posljedicama tog slučaja i pomažu preživjelim djevojkama priviknuti se na slobodu. Zima se bliži kraju, a pred Leptirima su dugi topli dani koji će odnijeti dio boli. Ali agentima proljeće donosi nešto drugo: povratak serijskog ubojice i sigurnu spoznaju da će još jedna mlada žena biti ubijena u nekoj crkvi, prerezana grla i tijela okružena cvijećem. Sestra Priye Sravasti jedna je od ubojičinih žrtava. Priya s majkom često mijenja mjesto boravka u nadi da će negdje moći početi ispočetka, ali kad se nađe na meti ubojice, njihov dugogodišnji lov dobiva novu dimenziju. Samo Priya može pomoći agentima da uhvate ubojicu – ako je prije toga vlastita očajnička potraga i želja za osvetom ne dovedu u smrtnu opasnost.

Četiri mjeseca nakon uništenja Vrta u kojem su bile zatočene, mučene i ubijane mlade djevojke koje je njihov mučitelj nazivao Leptiricama, FBI agenti Hanoverian, Eddison i Ramirez pokušavaju pomoći preživjelim djevojkama i oporaviti se od strave samog slučaja. Dolazi proljeće, no ono agentima ne donosi sreću. Svibanjske ruže - Dot Hutchison.

Naime, njena sestra je brutalno ubijena u crkvi i okružena cvijećem. No, to nije bilo dovoljno.... Svibanjske ruže možda jesu procvjetale i ocvale, no Olival Ružina kolekcija omogućit će vam da njihov miris zadržite cijele godine bez da itko pomisli kako ste s mirisom pretjerali.

POVEZANE KNJIGE