Kratkotrajna odgoda

Kratkotrajna odgoda - Camuroglu, Reha | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camuroglu, Reha
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratkotrajna odgoda.pdf
ISBN
9298319867138

OPIS

Povijesni roman Kratkotrajna odgoda cijenjenoga turskog pisca Rehe Çamuroğlua temelji se na neuspjelom pokušaju atentata 1905. godine i rasvjetljava posljednje dane Crvenog Sultana i Osmanskog Carstva, kao i zakulisne političke igre i njihove posljedice. Monsieur Charles sa suprugom Annom početkom 20. stoljeća iz Belgije bježi u Istanbul, ne bi li ondje krenuo ispočetka. Kao stručnjaku za eksploziv, ponuđeno mu je da izvede atentat na Abdulhamida II., turskog Crvenog Sultana. Charles obećava supruzi da će mu to biti posljednja misija te je na koncu uspije uvjeriti u to da će od zarade moći živjeti mirno i bezbrižno. Dok monsieur Charles priprema atentat, tajna služba doznaje da je sultanov život ugrožen pa mu predlažu da se rjeđe pojavljuje u javnosti. Događaji izmiču kontroli… Roman je pisan klasičnim stilom i predstavlja najljepše napisane stranice suvremene turske literature.

godine i rasvjetljava posljednje dane Crvenog Sultana i Osmanskog Carstva, kao i zakulisne političke igre i njihove posljedice. Kratotrajna odgoda book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers.

Podijeli na Twitteru ... Ipak, bila je to samo kratkotrajna odgoda neizbježnog, Söderling je ponovno u 12. gemu oduzeo Španjolcu servis i zaključio priču.

POVEZANE KNJIGE