Nasilnik

Nasilnik - Douglas, Penelope | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Douglas, Penelope
DIMENZIJA
8,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasilnik.pdf
ISBN
4027272481897

OPIS

Zovem se Tate. Ali, on me tako ne zove. Nikada mi se ne obraća nadimkom. Zapravo, gotovo uopće ne razgovara sa mnom. Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo protiv mene i odlučio mi uništiti život. U školi su me ponižavali, isključivali i tračali. Njegovo je ponašanje bilo sve lošije, a ja sam na sve načine pokušavala pobjeći od njega pa sam se i odselila na godinu dana kako ne bih morala biti u njegovoj blizini. Ali, više se neću skrivati, neću mu dopustiti da mi uništi još jednu godinu života. Promijenila sam se, iako on možda i nije. Odlučila sam se boriti za sebe.

Na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama otkrivamo kako prepoznati nezdravu vezu, nasilničko ponašanje, tehnike manipuliranja žrtvom, kao i što možemo učiniti kada osoba u našoj blizini ima problema s nasilnikom. nasilnik translation in Croatian-English dictionary. Showing page 1.

No, u siječnju 2003. Na sudu je tvrdio da nije udario suprugu, već joj je samo u predjelu vrata napravio modricu, i to - poljupcem. Na godinu dana zatvora, uvjetno na tri godine, osuđen je nasilnik koji je od početka 2017.

POVEZANE KNJIGE