Nasilnik

Nasilnik - Douglas, Penelope | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Douglas, Penelope
DIMENZIJA
7,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasilnik.pdf
ISBN
1285520060896

OPIS

Zovem se Tate. Ali, on me tako ne zove. Nikada mi se ne obraća nadimkom. Zapravo, gotovo uopće ne razgovara sa mnom. Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo protiv mene i odlučio mi uništiti život. U školi su me ponižavali, isključivali i tračali. Njegovo je ponašanje bilo sve lošije, a ja sam na sve načine pokušavala pobjeći od njega pa sam se i odselila na godinu dana kako ne bih morala biti u njegovoj blizini. Ali, više se neću skrivati, neću mu dopustiti da mi uništi još jednu godinu života. Promijenila sam se, iako on možda i nije. Odlučila sam se boriti za sebe.

Određen mu istražni zatvor Novi detalji: Nasilnik gurnuo ženu s djetetom i policiji prijetio bombom ... Nasilnik koji je bio pod utjecajem alkohola tijekom prepirke je, sumnja se, ženu objema rukama snažno odgurnuo u predjelu prsa. Od siline odgurivanja žena, koja je u naručju držala malo dijete rođeno 2019.

Co si o tom myslíte Vy? Napiště mi do komentářů. VIDEO: OTKRIVEN NASILNIK Uhićen stariji muškarac sa šokantne snimke mučenja životinja, policija ga privela nakon bešćutnog cipelarenja pasa Stariji muškarac iz okolice Splita, koji u video snimci koja je zgrozila javnost bešćutno mlati pse, priveden je u Policijsku postaju Solin - javila je Slobodna Dalmacija. Iz policije su nam potvrdili kako je osoba koja se dovodi u vezu s ... nasilnik: násīlnīk m DEFINICIJA.

POVEZANE KNJIGE