Tri prijatelja u čamcu

Tri prijatelja u čamcu - Oldland, Nicholas | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Oldland, Nicholas
DIMENZIJA
4,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri prijatelja u čamcu.pdf
ISBN
3211634591676

OPIS

Medo koji voli grliti dobio je prijatelje – sob i dabar idu s medom na pravu ludu pustolovinu u čamcu! Šarmantna i razigrana priča govori o tri prijatelja koji se vole, ali se ponekad i porječkaju. Medo, sob i dabar jednog su dana odlučili krenuti na izlet kanuom, ali nikako da se slože tko će kormilariti, pa tko će na kojoj strani veslati, pa kako će prijeći dabrovu branu i tako svađa po svađa – našli su se u divljim brzacima i nasukani na stijenu nasred rijeke. Prijateljstvo se našlo na kušnji – kako će se dogovoriti koji je najbolji plan za spas? Kako održati prijateljstvo i surađivati tako da svi budu zadovoljni saznajte u ovoj zabavnoj knjizi o tri prijatelja koje ćete odmah zavoljeti. Naravno – sa sretnim krajem!

Medo, sob i dabar jednog su dana odlučili krenuti na izlet kanuom ... Tri prijatelja u čamcu Slikovnice . CITIRANJE.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 91014 ... Medo koji voli grliti dobio je prijatelje - sob i dabar idu s medom na pravu ludu pustolovinu u čamcu! Šarmantna i razigrana priča govori o tri prijatelja koji se vole, ali se ponekad i porječkaju.

POVEZANE KNJIGE