Poslije svega:Pad (knjiga 2.)

Poslije svega:Pad (knjiga 2.) - Todd, Anna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Todd, Anna
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslije svega:Pad (knjiga 2.).pdf
ISBN
9387101753381

OPIS

Poslije svega: Pad (drugi dio) novi je, četvrti nastavak svjetskog bestselera o strastvenoj, dramatičnoj vezi dvoje mladih. Ljubiteljima ovog serijala nije potrebno predstavljati junake serijala: Tessa je odlikašica kojoj se život dramatično promijeni kad prvog dana na studiju upozna Hardina, problematičnog mladića koji živi po vlastitim pravilima. Naravno, dogodi im se ljubav, ali turbulentna ljubav u kojoj štošta moraju doznati kako jedno o drugome, tako i o sebi samima. U četvrtom nastavku Tessa se – umorna od neprestane drame u koju se pretvorio njezin život nakon što je upoznala Hardina – preselila u Seattle.Hardin je odlučio da je neće slijediti. Njihova odluka da će pokušati dati jedno drugome prostora ipak se pokazuje kao neizvediva jer oboje previše čeznu jedno za drugim. Suprotno svim očekivanjima, njihova veza čini se snažnijom nego ikada. Sve do trenutka dok Tessa ne otkrije nešto što bi moglo poljuljati sve njezine snove o sretnoj budućnosti, a Hardin sazna pomno skriva…

69 Anna Krvolocna Barbika - Hej, oprosti što te nisam sinoć nazvala. Opis - POSLIJE SVEGA - PAD, 1. DIO.

Ljubiteljima ovog serijala nije potrebno predstavljati junake serijala: Tessa je odlikašica kojoj se život dramatično promijeni kad prvog dana na studiju upozna Hardina, problematičnog mladića koji živi po vlastitim pravilima. Poslije tuširanja, počnem se ponovno šminkati i usput okrenem njezin broj. - Halo, Theresa - javi mi se ona ukočeno.

POVEZANE KNJIGE