Poslije svega: Zauvijek sretni 2. dio

Poslije svega: Zauvijek sretni 2. dio - Todd, Anna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Todd, Anna
DIMENZIJA
3,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslije svega: Zauvijek sretni 2. dio.pdf
ISBN
7938455224669

OPIS

Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika. Romantični junaci koji su vjerovali da nisu u stanju živjeti jedno bez drugog došli su pred zid. Bez obzira na razmjere njihove ljubavi, svjesni su koliko su se promijenili te da više nisu sigurni u smisao žrtvovanja i neprekidne bitke. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo? Ili…Poslije svega: Zauvijek sretni (drugi dio) šesti je nastavak iznimno uspješnog serijala američke autorice Anne Todd koji se objavljuje u 27 zemalja svijeta, a ekranizaciju romana producirat će Paramount Pictures.

Stvari se mijenjaj... Poslije svega- Zauvijek sretni- 1.dio 6. Poslije svega- Zauvijek sretni- 2.dio U originalu postoje samo 4 naslova, ali Profil je odlučio treći i četvrti nastavak razdvojiti u dvije knjige.

Cijena 89,00 kn Poslije svega priča je o djevojci Tessi, odlikašici u vezi s pouzdanim, stabilnim mladićem i majkom koja joj želi život u kojem nema puno odstupanja od zacrtanog, sigurnog plana. Stvari se mijenjaj... Poslije svega- Zauvijek sretni- 1.dio 6.

POVEZANE KNJIGE