Početni tečaj – talijanski jezik

Početni tečaj – talijanski jezik Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – talijanski jezik.pdf
ISBN
6017982001002

OPIS

Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Italije, odnosno sa svima onima kojima je talijanski jezik materinski. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije; razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika; poučne obavijesti o zemljama talijanskoga govornog područja; zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: tri audioCDa s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji (176 stranica), priručnik (80 stranica).

Stručna podrška je cijelo vrijeme dostupna; Možete izabrati jedan tečaj između: početni engleski jezik, poslovni engleski jezik, početni talijanski jezik, početni njemači jezik, početni ruski jezik! Nakon kupnje kupona obavezno se prijaviti u učilište do 05.03.2013. jer tečaj počinje već 09.03.2013.! Početni ili napredni semestralni tečaj stranih jezika u školi Latina u Zagrebu! Engleski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski, turski ili japanski jezik + gratis potvrda...

sc. Arijela Fabrio, viši predavač [email protected]

POVEZANE KNJIGE