Istraži more

Istraži more Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Istraži more.pdf
ISBN
7613229162548

OPIS

Djeca će čitajući ovu knjigu i otvarajući više od 30 prozorčića otkriti prekrasne zanimljivosti o žestokim grabežljivcima, upoznat će najbrže ribe i doznati kolike udaljenosti prevaljuju kornjače. Mali će radoznalci doznati kako je raznoliki morski život u koraljnom grebenu dom četvrtini svih bića iz oceana, kako golema prostranstva izgledaju pusto, ali su dom nekima od najbržih, najvećih i najproždrljivijih morskih bića na svijetu. Ova prekrasna knjiga osvojit će male čitatelje svojim lijepim ilustracijama i nevjerojatno zanimljivim tekstom.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Putovanje morskim dubinama za male radoznalce... ova je knjiga zabavan uvod u život pod morem, djeca će čitajući je i otvarajući više od 30 prozorčića djeca će otkriti brojne zanimljivosti o žestokim grabežljivcima, upoznat će najbrže ribe i doznati kolike udaljenosti prevaljuju kornjače i dr. Vozeći natrag na more, upustila sam se u majčinske maštarije o tome kako mama dolazi s puta, donosi poklone, među njima i slikovnice i onda se dijete razveseli i mi to radosno listamo i čitamo.

Salinitet mora prosječno iznosi od 36 do 38 promila. #more. Pročitajte sve članke o #more.

POVEZANE KNJIGE