Istraži more

Istraži more PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Istraži more.pdf
ISBN
6440492494644

OPIS

Djeca će čitajući ovu knjigu i otvarajući više od 30 prozorčića otkriti prekrasne zanimljivosti o žestokim grabežljivcima, upoznat će najbrže ribe i doznati kolike udaljenosti prevaljuju kornjače. Mali će radoznalci doznati kako je raznoliki morski život u koraljnom grebenu dom četvrtini svih bića iz oceana, kako golema prostranstva izgledaju pusto, ali su dom nekima od najbržih, najvećih i najproždrljivijih morskih bića na svijetu. Ova prekrasna knjiga osvojit će male čitatelje svojim lijepim ilustracijama i nevjerojatno zanimljivim tekstom.

Hrana; Kafići; ... Plaža je posebna po fenomenu šljunčanog rta (rat) dugog oko tisuću metara, kojeg oplakuje čisto i prozirno more, te mijenja svoj oblik i položaj ovisno o vjetru koji puše. Baltičko more: S FlixBusom možeš povoljno i udobno otputovati do sljedećeg odredišta iz snova Pronađi sve dostupne autobusne stanice ...

Autori: Ruth Martin, Allan Sanders : Opis: Pozivamo sve male radoznalce da otvore ovu knjigu i zarone u potpuno drugačiji svijet u ... Istraži more 69,00 kn . Količina.

POVEZANE KNJIGE