Čovpas – pušten s lanca

Čovpas – pušten s lanca - Pilkey, Dav | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilkey, Dav
DIMENZIJA
3,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovpas – pušten s lanca.pdf
ISBN
8917825969028

OPIS

Od autora svjetskog hita Kapetana Gaćeše, dolazi hit-serija strip-romana o novom-starom junaku ČOVPASU! TRIPUT HURA ZA ČOVPASA! U doba očaja i mraka… Kad čudni se pojavljuju zlikovci… Samo psoglavi policajac može spasiti dan! Drž’ ih!!!! “Urnebesno duhovito i originalno.” – school Library Journal, recenzija s 5 zvjezdica “Potpun, nesputan užitak.” – Boooklist recenzija s 5 zvjezdica “Čitatelji (svih dobi) hihotat će se od od početka do kraja.” – Publishers Weekley, recenzija s 5 zvjezdica

Prvo mjesto na svim svjetskim listama najprodavanijih naslova unaprijed je rezervirano za autora najpopularnijih dječjih serijala na svijetu - Kapetan Gaćeša i Čovpas. Dav Pilkey neizostavni je dio svakog odrastanja, a sada se najmlađi čitatelji imaju priliku upoznati s ... Dav Pilkey, ČOVPAS PUŠTEN S LANCA.

Bio je najbolji od svih pasa..., bio je najgori od svih pasa. Bilo je to doba izuma.

POVEZANE KNJIGE