Kako postati vegan

Kako postati vegan - Schuler, Kate | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schuler, Kate
DIMENZIJA
3,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako postati vegan.pdf
ISBN
4888466284846

OPIS

Veganuary je britanska dobrotvorna udruga s međunarodnim dosegom koja potiče ljude da iskuse veganstvo u siječnju (ili u bilo koje drugo doba godine) i pruža podršku i savjete za to razdoblje. Deseci tisuća ljudi iz više od 100 zemalja svijeta već su sudjelovali u ovom pokretu. Više informacija o životinjama, okolišu, prehrani, zdravlju, restoranima, slučajnim veganskim proizvodima, kupovini, preporučenom štivu i filmovima te stotinama biljnih recepata može se naći na njihovoj popularnoj stranci veganuary.com. Ova je knjiga sažetak svega bitnog što trebate znati o veganstvu, bilo da vas zanima što ono sve obuhvaća, bilo da želite znati više ili ga i sami iskušati: koji su glavni razlozi prelaska na veganstvo, koje su osnovne veganske namirnice, kako ih kupovati i kako prilagoditi prehranu u obitelji, što jesti vani ili kod prijatelja, kako se snaći na putovanju te nekoliko jelovnika i recepata za početak. Uz mnoštvo savjeta, primjera, dodatnih izvora, knjiga također daje podršku svima onima koji žele znati još više o veganstvu ili ostati vegani.

ISBN. 978-953-257-392-3. Kate Schuler: Kako postati vegan.

MIR POCINJE NA TANJURU🫐 #vegani #vegan #veganizam #kakoposta... U knjizi Kate Schuler 'Kako postati vegan' oni koji su zainteresirani za praktično veganstvo (ili samo na informativnoj razini) pronaći sažetak svega bitnog, bilo da ih zanima što ono sve obuhvaća, bilo da žele znati više ili ga i sami iskušati. Nude se odgovori na 'klasična' pitanja, npr.

POVEZANE KNJIGE