U krvi i kostima

U krvi i kostima - Roberts, Nora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
7,62 MB
NAZIV DATOTEKE
U krvi i kostima.pdf
ISBN
6653400050062

OPIS

Rekli su da je virus dokrajčio svijet. Ali učinila je to magija, crna poput ponoći bez mjesečine… Obitelj Fallon Swift vodi siguran život prosječne obitelji, zauzete svakodnevnim obavezama i ritualima. Privilegirana su obitelj jer svijet koji okružuje njihovu mirnu farmu odavno je potonuo u kaos. Sigurni punktovi gotovo i ne postoje. Fallon će uskoro napuniti trinaest godina. Jedva je svjesna svijeta koji je nekoć postojao, svijeta prije bolesti koja je odnijela milijarde. U društvu u kojem okrutni pojedinci i grupe žive za to da nanesu zlo, putovanje je postalo nemoguća misija. Ljudi poput Fallon, obdareni posebnim sposobnostima, postali su lovina. Ali došlo je vrijeme kad identitet Jedinstvene više ne može ostati tajna… U krvi i kostima drugi je nastavak distopijske trilogije Kronike o Jedinstvenoj kojom je Nora Roberts oduševila svoje čitatelje.

Manjak kalcija u tijelu ćete brzo prepoznati Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. potiče se razgradnja proteina u mišićima i kostima, što dovodi do gubitka mišićne mase i ubrzava osteoporozu, smanjuje se razina proteina u tkivima, a povećava u krvi i jetri. Budući da su proteini građeni od aminokiselina, njihov pojačan priljev jetra iskorištava za stvaranje glukoze. Osim što daje čvrstoću kostima, nužan je za niz funkcija u tijelu, prije svega pravilan rad srca, mišića i živaca, te za nesmetan proces zgrušavanja krvi.

Kada nema stabilnog snabdevanja krvlju, tkivo kostiju počinje da odumire. Ova pojava izaziva jak bol u kostima i njihove slabosti. Ako se na tijelu i unutar njega događaju promjene koje se ne mogu logički objasniti, moguće je da se radi o razvoju raka.

POVEZANE KNJIGE