Planina Brokeback

Planina Brokeback - Proulx, Annie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Proulx, Annie
DIMENZIJA
11,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Planina Brokeback.pdf
ISBN
8692698649371

OPIS

Priča o ljubavnoj vezi koja se razvija između dvojice mladića dok tokom ljeta čuvaju ovce na planini Brokeback. Tu vezu nastavljaju u tajnosti sljedećih dvadeset godina, sve dok jedan od njih dvojice ne umre. Realistički pisano, prikazuje dva paralelna svijeta u kojima žive glavni likovi, te otkriva zakinutost homoseksualnih veza kao i svih tajnih veza uopće. Uz pripovijetku u ovom izdanju je objavljen i autoričin autobiografski tekst, te nekoliko intervjua i dodataka uz film.

Osim u želucu, peklo me, probadalo i u stražnjici, kao da sam za okladu pojeo i teglicu ljutih feferona. Skoro ničeg se nisam sjećao od protekle noći… Planina Brokeback, Iako nije jedini film s homoseksualnom temom, bio je jedan od pionira u fokusiranju cijele svoje radnje na ljubavnu priču među ljudima istog spola.

Možda sam prvi pisac u Americi čije je djelo našlo put do ekrana u ... Annie Proulx PLANINA BROKEBACK. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži UPRAVO GLEDATE.

POVEZANE KNJIGE