Alica u zemlji čudesa i iza zrcala

Alica u zemlji čudesa i iza zrcala - Carrol, Lewis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carrol, Lewis
DIMENZIJA
9,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Alica u zemlji čudesa i iza zrcala.pdf
ISBN
4946601824483

OPIS

Dva romana Lewisa Carrolla, Aličine pustolovine u Zemlji čudesa i Što je Alica otkrila iza zrcala, objedinjena u ovome izdanju, pripadaju onim malobrojnim, uistinu iznimnim djelima svjetske književnosti koja kao da podjednako pripadaju svim ljudskim naraštajima, prostorima i vremenima.

"Alice's Adventures in Wonderland") knjiga je dječje fantastike iz 1865. godine koju je napisao engleski književnik Charles Lutwidge Dodgson, poznatiji pod pseudonimom Lewis Carroll.

Kada je ušla u rupu, počela je padati i padati i padati… Nakon što je prestala padati, našla se u jednom neobičnom hodniku. Tamo je opet ugledala onog istog zeca koji je sad ušao u jedan lijepi veliki vrt kroz jedna mala vrata. Knjiga: Alica u Zemlji čudesa i Iza zrcala, pisac: Lewis Carroll, Dječije knjige, Romani i priče, Tuzla, 39,90 KM, Izdavač: Školska knjiga, strana: 352, Latinica ... Šest godina nakon što je objavio Aličine pustolovine u Zemlji čudesa, Lewis Carroll je napisao i svojevrsni nastavak tog romana - Što je Alica otkrila iza zrcala (Through the Looking Glass and What Alice Found There).

POVEZANE KNJIGE