Anoreksija – težina ljepote

Anoreksija – težina ljepote - Dropulić, Neda | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dropulić, Neda
DIMENZIJA
7,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Anoreksija – težina ljepote.pdf
ISBN
3770373673111

OPIS

Ispovijest djevojke koja se našla u začaranom krugu anoreksije i uspjela iz njega izaći tema je ove knjige. Iskrena i otvorena introspekcija, promišljanja o vlastitim životnim okolnostima koje su dovele do dramatičnog gubitka težine, prožeta su analizama društvenih stereotipa o ženskoj privlačnosti…

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Anoreksija - težina ljepote Autor: Neda Dropulić , Darko Marčinko Iskrena do bola, Neda Dropulić objavljuje svoja shvaćanja, zablude i razloge koji su je vodili do tjelesne težine od trideset kilograma i natrag, od odbijanja hrane i života do prihvaćanja sebe i osjećaja svojih najbližih. Knjigu "Anoreksija-težina ljepote" Nede Dropulić i Darka Marčinka u izdanju Profila možete online naručiti putem Knjižare Ljevak [email protected] +385 (0)1 4883 544 Anoreksija: Težina ljepote - Ispovijest djevojke koja se našla u začaranom krugu anoreksije i uspjela iz njega izaći tema je ove knjige. Iskrena i otvorena introspekcija, promišljanja o vlastitim životnim okolnostima koje su dovele do dramatičnog gubitka težine, prožeta su analizama društvenih stereotipa o ženskoj privlačnosti Autentične ispovijesti o iskustvu anoreksije i u svijetu su vrlo rijetke, a kod nas se takva iskrena i bolna životna priča prvi put objavljuje u biblioteci Profil klinika.

Knjige - Zdravlje . Ezop antikvarijat > Knjige > Medicina-Veterina > Zdravlje > Anoreksija - težina ljepote Iskrena do bola, Neda Dropulić objavljuje svoja shvaćanja, zablude i razloge koji su je vodili do tjelesne težine od trideset kilograma i natrag, od odbijanja hrane i života do prihvaćanja sebe i osjećaja svojih najbližih.

POVEZANE KNJIGE