Blagdansko blago

Blagdansko blago - Anne, Melody | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
5,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Blagdansko blago.pdf
ISBN
1264999314666

OPIS

Tanner Storm je bogat, zgodan i nitko ga ne može zaustaviti. Zapravo, nitko osim njegova oca. Tanner od oca dobiva na dar derutnu stambenu zgradu u ne baš otmjenom dijelu Seattlea. Ukoliko tu zgradu ne dovede u red, izgubit će svoje nasljedstvo. No Tanner se ne da ucjenjivati jer je svoje bogatstvo sam stekao, i kako nikada u životu nije odbio izazov, odluči da neće ni ovaj. Stoga odluči srušiti staru zgradu i izgraditi otmjene stanove koji će mu donijeti bogatstvo. Jedini problem je što stanari ne žele odseliti, a on ih ne može izbaciti zbog jedne vrlo nezgodne klauzule u ugovoru koji je sklopio s ocem. Zbog silnih pritužbi na njegove poteze Tanner završi na sudu, a sudac Kragl ga kazni trotjednim boravkom u zgradi koju mrzi iz dna duše. I to nije sve. Ta će tri tjedna u obližnjom trgovačkom centru raditi kao Djed Mraz. Savršeno. Situacija se dodatno komplicira kad upozna susjedu Kylu i istog je trenutka poželi odvući u krevet. Hoće li plavooka susjeda biti njegov tajni anđeo ili će je zaboraviti čim odguli svoju kaznu?

34 Prodajem knjigu sa slike novu nekorišenu.. ... Melody Anne: Blagdansko blago.Tanner Storm je bogat, zgodan i nitko ga ne može zaustaviti.

Found 243 sentences matching phrase "blago".Found in 5 ms. blago prijevod u rječniku hrvatski - talijanski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. blago prijevod u rječniku hrvatski - talijanski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE