Uvijek i zauvijek, Lara Jean

Uvijek i zauvijek, Lara Jean - Han, Jenny | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Han, Jenny
DIMENZIJA
6,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvijek i zauvijek, Lara Jean.pdf
ISBN
2490711626716

OPIS

Lara Jean završava školsku godinu iz snova. U školi joj sve ide po planu, kod kuće vlada idila, sretna je u vezi s Peterom i nekako je baš sve na svojem mjestu. Čeka ih zajednički izlet u New York, maturalna večer, a onda još tjedan dana zabave u kućici na plaži. I sve to kao uvertira u novo poglavlje njihovog života – odlazak na studij. Život ne može biti bolji. Lara Jean već je sve isplanirala – upisat će isti koledž kao i Peter, i s njim dijeliti kampus, dovoljno daleko da ne žive s roditeljima, a opet dovoljno blizu da svakog vikenda može dolaziti kući i svojima peći najbolje čokoladne kekse na svijetu. Međutim, kad uslijede vijesti koje nije očekivala, Lara Jean gubi tlo pod nogama. Djevojka koja se užasava svake promjene, sad je prisiljena suočiti se sa scenarijem kojeg se najviše plašila. Što učiniti kad srce kaže jedno, a razum drugo?

Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32056864 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Travno Stanje novo Mogućnost dostave ... Saznajte odmah kako se piše pravilno: zauvijek ili zauvjek. Stručna pouka iz rječnika, gramatike i pravopisa hrvatskoga jezika.

- Impressum. Zagreb : Fokus komunikacije, 20 1 9.

POVEZANE KNJIGE