O medu i mlijeku

O medu i mlijeku - Mattern, Jean | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mattern, Jean
DIMENZIJA
7,99 MB
NAZIV DATOTEKE
O medu i mlijeku.pdf
ISBN
3392999672805

OPIS

On je Rumunj francuskog podrijetla koji u smiraj Drugoga svjetskog rata, kao mladić, pred naletom ruske vojske bježi iz Temišvara ostavljajući iza sebe obitelj, dom, a naposljetku i najboljeg prijatelja, u kaosu željezničkog kolodvora u Budimpešti. Ona je Mađarica, opijena dahom slobode, koja nakon neuspjelog ustanka i ruskih tenkova na ulicama 1956., bježi i više se nikada ne želi osvrnuti. Oboje želi zaboraviti, početi iznova, oboje sanja o zemlji meda i mlijeka. Ali postoji li ta zemlja? Je li to Francuska, u kojoj se susreću, žive i podižu obitelj, ili neka druga zemlja, skrivena u prošlosti, izmaštana, ona u koju bismo dospjeli da smo izabrali drugačije, na nekom raskrižju, na nekoj ulici ili kolodvoru. Pričajući priču o ljudima koje je Povijest poslala u svijet i izborima koji su im promijenili živote, u romanu O medu i mlijeku Jean Mattern još jednom pogađa u samo središte naših sumnji i nemira, onamo gdje smo svi na putu, i svi izabiremo.

Drama Queen: Samo lijepe stvari II Jean Mattern O medu i mlijeku U odličnom stanju. Oglas objavljen 28.12.2020.

Izraz migracija rječnik definira kao selidbu pojedinaca, manjih ili većih društvenih skupina s jednog područja na drugo. Takva su kretanja stanovništva prisutna od početka stvaranja svijeta i čini se da su već odavno integrirana u ljudski DNK. Med i mlijeko ne zvuči samo dobro u poznatoj izreci, već ova kombinacija ima sjajne blagodati za zdravlje našeg tijela.

POVEZANE KNJIGE