Antiaging prehrana

Antiaging prehrana - Kažinić Kreho, Lejla | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kažinić Kreho, Lejla
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Antiaging prehrana.pdf
ISBN
4294443382799

OPIS

Sve što ste htjeli i sve što trebate znati o prehrani uz koju ćete dulje ostati mladi i zdravi sadržava knjiga Antiaging prehrana autorice dr. Lejle Kažinić Kreho, nutricionistice s međunarodnim ugledom. Knjiga je pisana jednostavnim i razumljivim jezikom, a razotkriva mnoge manje poznate činjenice o prehrani. Dr. Kažinić Kreho detaljno piše o alkalnoj i bezglutenskoj prehrani, a posebno poglavlje posvećuje šećeru, koji su znanstvenici prozvali tihim »slatkim« ubojicom. Razotkriva i mitove o mesu, mlijeku i jajima, a otkriva i koje namirnice tope mast, a unosom kojih se brzo stvara osjećaj sitosti. U drugom dijelu knjige dr. Kažinić Kreho donosi 30 recepata za sedmodnevni alkalni antiaging dijetetski program (po danima), 15 recepata za savršen i mladolik ten, kosu, mladenačku cirkulaciju te prijedloge za prehranu kojom ćete pobijediti stres, riješiti se hiperpigmentacije, akni i sl. Donosi i prijedloge jelovnika za prehranu bez glutena, mlijeka i dodanog šećera. U knjizi ćete pronaći i pregršt savjeta i preporuka koji će vam pomoći da dulje ostanete zdravi i mladi. O autorici Dr. Lejla Kažinić Kreho, mag. nutricionizma, autorica je više knjiga, među kojima je i serija knjiga koje su postale bestseler Prehrana 21. stoljeća. Osnivačica je i direktorica koncepta Doctor Nutrition Bar, a u Zagrebu vodi Nutrition Diagnostic centar dr. Kažinić Kreho. Dugogodišnja je članica Britanskog nutricionističkog društva, humanitarka i članica Lions kluba Agram Zagreb te kreatorica linije nutritivno visokovrijednih proizvoda Klara Green powered by Doctor Nutrition Bar. Piše za sve vodeće hrvatske i regionalne medije. Svojim napisima i javnim predavanjima u različitim dijelovima svijeta nastoji podignuti svijest o utjecaju hrane na naše zdravlje. Rođena je u Mostaru, u obitelji uglednog nefrologa dr. sc. Zlatka Kažinića, a djetinjstvo i mladost provela je u Mostaru i Dubrovniku. Kao mlada liječnica odlazi u Veliku Britaniju, u London – tamo je odlučila, umjesto internoj medicini, posvetiti se kliničkom nutricionizmu. Studirala je na prestižnim sveučilištima u Velikoj Britaniji – Kraljevu koledžu (King’s College) na Odsjeku za biomedicinske, zdravstvene i životne znanosti (Department of Biomedical, Health and Life Sciences), potom Londonskom sveučilištu (University of London) te Institutu Dunn (Institute of Dunn) Sveučilišta u Cambridgeu (University of Cambridge) pod vodstvom Thomasa A. B. Sandersa, vodećeg svjetskog stručnjaka za genetički modificiranu hranu. Studij nutricionizma završila je u klasi prof. Petera Emeryja, vodećeg svjetskog stručnjaka za metabolizam bjelančevina te malnutriciju uzrokovanu bolestima. Lejla Kažinić Kreho udana je i majka jednog sina. Živi na relaciji Zagreb – Istra – Dubrovnik – London.

Koja hrana je za Vas najbolji lijek čovjeka - bilo ju koristili u liječenju bolesti ili kao saveznika u borbi protiv... 3.

sc. Darija Vranešić Bender , nutricionistica .

POVEZANE KNJIGE