Moj anđeo čuvar

Moj anđeo čuvar - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
10,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj anđeo čuvar.pdf
ISBN
8020033530311

OPIS

Nevjerojatno lijepa mlada žena probudi se u strančevu krevetu, izbavljena iz ledenih dubina rijeke Temze, posve bez pamćenja. Doznavši da se zove Vivien Rose Duvall i da je jedna od najskandaloznijih londonskih ljepotica, nađe se pod zaštitom tajanstvenoga, šarmantnoga Granta Morgana. Njezin je život u njegovim rukama. Duboko u srcu, zna da su je zamijenili za nekoga drugoga. On je bio jedini muškarac kojem je vjerovala. Kao jedan od londonskih najpoželjnijih i najneuhvatljivijih muškaraca, Grant Morgan čovjek je koji poznaje sve tipove žena. Ali ova koja se nalazi u njegovim rukama čini se tako nevinom i ranjivom da ga je potpuno očarala. Dok njegova ljubav prema tajanstvenoj ljepotici raste, odlučan je otkriti tajne njezine prošlosti i doznati istinu – bez obzira na sve.

Sve moje na... Moja mama je moj anđeo čuvar. 11K likes · 4 talking about this.

Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer mu je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za ... Anđeo čuvar je Anđeo zadužen za zaštitu i vodstvo pojedine osobe ili grupe.

POVEZANE KNJIGE