Šivanje za svakoga

Šivanje za svakoga - Duhovnik, Suzana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Duhovnik, Suzana
DIMENZIJA
8,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Šivanje za svakoga.pdf
ISBN
3786100618990

OPIS

Autorice Suzana Duhovnik i Mimi Udovč u ovom priručniku sažele su sve što morate znati kako biste mogli popraviti, doraditi te u cijelosti sašiti odjeću. Početnicima su objašnjene sve osnovnevještine ručnog šivanja, a nastavak donosi potpuni pregled strojnog šivanja i izrade odjeće po vlastitim mjerama.Jezgrovite upute prate zorne fotografije, crteži i savjeti koji vas kao dobar učitelj šivanja sustavno vode korak po korak. Novim znanjem sašijte si suknju, hlače, bluzu i majicu prema uputama i priloženim krojevima u konfekcijskim brojevima 36 – 50. Prije nego što posjetite trgovinu metražom, pomoći će vam savjeti za izbor odgovarajuće tkanine i modela odjeće. Dakle, prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo!

Ovog tjedna možete obogatiti vašu kućnu biblioteku s dva naslova: Noćna grabežljivica (autor Robert Bryndza) i Šivanje za svakoga (Suzana Duhovnik i Marija Mimi Udovč). Šivanje za svakoga : praktičan vodič za ručno i strojno šivanje / Suzana Duhovnik, Marija Mimi Udovč ; fotografije Borut Slabe ; [prevela sa slovenskoga Ariana Klier] ; [crteži Suzana Duhovnik] Šivanje za svakoga : praktičan vodič za ručno i strojno šivanje Ukupno: 0 din Korpa je prazna. KNJIGE Besplatna fotgrafija: šivanje, igla, objekti, igla, šivanje, šivanje iglom, besplatno, slika nije zaštićena autorskih pravima. ŠIVANJE ZA SVAKOGA.

Knjige. Godina izdanja ... ŠIVANJE ZA SVAKOGA - Praktičan vodič za ručno i strojno šivanje.

POVEZANE KNJIGE