Put

Put - Gross-Loh, Christine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gross-Loh, Christine
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Put.pdf
ISBN
1308885389601

OPIS

Što nas uopće kineski filozofi koji su živjeli prije više od 2000 godina mogu podučiti o današnjici? Ako ste dosad i razmišljali o njima, vjerojatno ste ih doživljavali kao mudre i mirne ljude koji su pisali benigne poeme o harmoniji i prirodi. A što kada bismo vam rekli da ideje pronađene u tekstovima iz drevne Kine imaju potencijal transformirati vaš život? I da slijepo praćenje obrazaca koje nam nameće zapadnjačko društvo nije jedini, a kamoli jedini ispravni put do zadovoljstva vlastitim životom? Upravo su to tvrdnje kojima su Michael Puett, jedan od najpopularnijih profesora Sveučilišta Harvard, i novinarka Christine Gross-Loh stekli brojne poklonike i doveli svoj publicistički hit “Put” na sam vrh prodajnih ljestvica diljem svijeta. Michael Puett, Christine Gross-Loh MICHAEL PUETT profesor je Kineske povijesti na Sveučilištu Harvard, a predavao je i diljem svijeta na vodećim sveučilištima. Njegov kolegij Kineske filozofije među najpopularnijima je na Sveučilištu. Godine 2013. dobio je nagradu Harvard College Professorship za iznimnost u podučavanju na preddiplomskom studiju. CHRISTINE GROSS-LOH piše za Wall Street Journal, Atlantic i Huffington Post. Doktorirala je Istočnoazijsku povijest na Harvardu i autorica je knjige Parenting Without Borders.

The president and his administration sorely need to put their house in order or they may not live to see a second term in ... PUT POST; RFC-2616 clearly mention that PUT method requests for the enclosed entity be stored under the supplied Request-URI.If the Request-URI refers to an already existing resource - an update operation will happen, otherwise create operation should happen if Request-URI is a valid resource URI (assuming client is allowed to determine resource identifier). put 의미, 정의, put의 정의: 1. to move something or someone into the stated place, position, or direction: 2.

feign. In finance, a put or put option is a financial market derivative instrument which gives the holder (i.e. the purchaser of the put option) the right to sell an asset (the underlying), at a specified price (the strike), by (or at) a specified date (the expiry or maturity) to the writer (i.e.

POVEZANE KNJIGE