Put

Put - Gross-Loh, Christine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gross-Loh, Christine
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Put.pdf
ISBN
5390601153683

OPIS

Što nas uopće kineski filozofi koji su živjeli prije više od 2000 godina mogu podučiti o današnjici? Ako ste dosad i razmišljali o njima, vjerojatno ste ih doživljavali kao mudre i mirne ljude koji su pisali benigne poeme o harmoniji i prirodi. A što kada bismo vam rekli da ideje pronađene u tekstovima iz drevne Kine imaju potencijal transformirati vaš život? I da slijepo praćenje obrazaca koje nam nameće zapadnjačko društvo nije jedini, a kamoli jedini ispravni put do zadovoljstva vlastitim životom? Upravo su to tvrdnje kojima su Michael Puett, jedan od najpopularnijih profesora Sveučilišta Harvard, i novinarka Christine Gross-Loh stekli brojne poklonike i doveli svoj publicistički hit “Put” na sam vrh prodajnih ljestvica diljem svijeta. Michael Puett, Christine Gross-Loh MICHAEL PUETT profesor je Kineske povijesti na Sveučilištu Harvard, a predavao je i diljem svijeta na vodećim sveučilištima. Njegov kolegij Kineske filozofije među najpopularnijima je na Sveučilištu. Godine 2013. dobio je nagradu Harvard College Professorship za iznimnost u podučavanju na preddiplomskom studiju. CHRISTINE GROSS-LOH piše za Wall Street Journal, Atlantic i Huffington Post. Doktorirala je Istočnoazijsku povijest na Harvardu i autorica je knjige Parenting Without Borders.

Planiraš promjenu u karijeri, tražiš posao ili zanimanje koje bi ti odgovaralo? Za stručnjake. Profesionalno se baviš usmjeravanjem i savjetovanjem? Upitnici. Irregular verb definition for 'to Put', including the base form, past simple, past participle, 3rd person singular, present participle / gerund Definition and synonyms of put from the online English dictionary from Macmillan Education..

Profesionalno se baviš usmjeravanjem i savjetovanjem? Upitnici. Irregular verb definition for 'to Put', including the base form, past simple, past participle, 3rd person singular, present participle / gerund Definition and synonyms of put from the online English dictionary from Macmillan Education.. This is the British English definition of put.View American English definition of put..

POVEZANE KNJIGE