Fantastična bića – svijet

Fantastična bića – svijet - Barsotti, Renzo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barsotti, Renzo
DIMENZIJA
12,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Fantastična bića – svijet.pdf
ISBN
6162968465781

OPIS

Fantastična bića – svijet sastrašujučih čudovišta, zvijeri i magičnih stvorenja U svakom kutku svijeta krije se poneko vjerovanje, mit, legenda ili priča o postojanju nekog fantastičnog bića, o postojanju čudovišta. Sve kulture od onih najprimitivnijih do najnaprednijih posezale su za tim mističnim stvorenjima kako bi u njih „uobličile“ svoje strahove i najskrivenije emocije. Neka od tih bića opasna su i strašna, druga su pak samo nestašna, a neka blistava i prekrasna. Kobold, baukač, gnomi, vukodlaci, kelpi, tintilinići… sve su to zadivljujuća, fantastična bića koja čekaju da ih upoznate. Samo hrabro zavirite u ovu knjigu!

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Fantastična bića u romanima o Harryju Potteru Ivičić, Ivona Undergraduate thesis / Završni rad ... svijet fantastiĉnog, nadnaravnog, nerealnog, neĉeg novog i uzbudljivog, u svijet mašte i zabave, u svijet koji je sve samo ne dosadna svakodnevnica koju ţivimo iz Opis - FANTASTIČNA BIĆA + CD.

Između svijeta realnosti i nerealnosti može se postaviti svijet životinja. Isto tako u djelu je naglašena i podjela likova po etičkom kriteriju gdje se na jednoj strani nalaze dobri (pozitivni) likovi, a na drugoj zli (negativni) likovi, ali se ipak ne može govoriti o posvemašnjoj dominaciji crno-bijele karakterizacije. Dvanaestogodišnji dječak, nakon smrti majke, povlači se u samoću.

POVEZANE KNJIGE