Velika škola crtanja

Velika škola crtanja PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika škola crtanja.pdf
ISBN
2789794166363

OPIS

Tko ne bi volio znati crtati brzo, sigurno i uspješno? Ova škola nudi osnove crtanja početnicima, ali i iskusnim crtačima. Nakon opisa potrebnog pribora, na vrlo razumljiv način prikazane su osnove crtanja s praktičnim savjetima za skiciranje. Budući će umjetnici na gotovo 200 stranica pronaći sve što bi ih moglo zanimati: stotine motiva, od prvih skica do dovršenih crteža biljaka, prizora iz prirode, mrtve prirode, životinja, ljudi, arhitekture i tehnike. Produbljivanju umijeća služe posebna poglavlja o perspektivi, svjetlu i sjeni, površinama i strukturi kao i efektima koji se postižu uporabom različitih materijala.Ovaj sveobuhvatni priručnik donosi jednostavne i postupne opise raznih tehnika crtanja uz pomoć kojih svatko može postati pravi umjetnik!

Akcijska ponuda (324) Alternativne knjige (1003) Velika škola crtanja je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez.

Budući će umjetnici na gotovo 200 stranica pronaći sve što bi ih moglo zanimati: stotine motiva, od prvih skica do dovršenih crteža biljaka ... ZORAN (ur.) MALJKOVIĆ VELIKA ŠKOLA CRTANJA. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Velika škola crtanja! Uz više od šezdeset vežbi nauči kako da koristiš bojice, saznaj kakve se sve linije koriste u slikarstvu, upoznaj se sa osnovama geometrije i primeni svoja nova znanja da nacrtaš lepe i živopisne slike. Velika škola crtanja - Tko ne bi volio znati crtati brzo, sigurno i uspješno? Knjiga Velika škola crtanja nudi osnove crtanja početnicima, ali i iskusnim crtačima.

POVEZANE KNJIGE