Maštovite priče za djevojčice

Maštovite priče za djevojčice - Cox, Jenny | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cox, Jenny
DIMENZIJA
12,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Maštovite priče za djevojčice.pdf
ISBN
8541795794407

OPIS

Zbirka divnih priča uz koju će djevojčice uživati. Povedite svoju djevojčicu na maštovito putovanje u čarobni svijet lijepe riječi gdje će upoznati leteće konjiće, dobre vile, balerine, princeze i sirene. Lijepo ilustrirane priče, prilagođene dječjoj dobi, idealne su za nježne obiteljske trenutke prije spavanja.

One su slikarice, naučnice, aktivistice, plesačice, astronautkinje, muzičarke, boksačice ... Ondje će se moći igrati, listati knjižice ili slušati priče dok im roditelji budu čitali. Kada im u goste dođe veselo društvo, šator će biti glavna mjesto radnje za maštovite igre! Šator se jednostavno montira se pomoću četiri drvena štapa i tkanine.

Komplet je dobio posebno bogatu i detaljnu izradu, pa se u dvorcu nalazi većina uzbudljivih prostora koji se mogu pročitati u knjizi i vidjeti u filmovima, poput ... Popularni časopis za djevojčice s omiljenom Barbie! Časopis donosi zabavne priče, maštovite pitalice, zagonetke, postere, stranice za bojenje! Uz svaki broj čitateljica dobiva super dar - ukras, igračku, nakit ili neko drugo iznenađenje! Čitajte, igrajte se, pogađajte i sanjarite s Barbie svakog mjeseca! 10 Najboljih knjiga za dječake i djevojčice od 3 godine. Omiljena dječja priča Teško je jasno odgovoriti na pitanje o tome što su knjige najbolje čitanje s djetetom od tri godine, jer su djeca u ovoj dobnoj skupini ne samo da imaju različite interese, ali se razlikuju u intelektualnom razvoju. roditeljima ponuditi poučne priče za djecu, ukrašene prekrasnim, ...

POVEZANE KNJIGE