Žeđ

Žeđ - Nesbo, Jo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
4,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Žeđ.pdf
ISBN
9660008800061

OPIS

U TVOJOJ JE KUĆI… U TVOJOJ SOBI… Policija Osla pod neviđenim je pritiskom medija i javnosti. Vrijeme im curi. Voljeli ga ili ne, svjesni su da im za razrješenje ove priče hitno treba mozak Harryja Holea. A on je svjestan da se ne smije vratiti na mjesto na kojem je već jednom umalo sve izgubio. Sve dok ne posumnja da postoji ozbiljna veza između ubojice i glavnog aktera jednog od njegovih neriješenih slučajeva. OPSESIVNO TRAŽI KRV… Kad policija pronađe truplo i druge mlade žene, Harry prelama jednu od najtežih odluka u svojem životu. Sve što ima, sve što je stekao i što misli da voli, sada mora staviti na kocku kako bi konačno uhvatio onoga koji mu je već jednom izmaknuo. I koji ga i dalje progoni.

podijelite na mreži ; Različiti su poremećaji ili bolesti koji rezultiraju pojačanim gubitkom tekućine i posljedično pojačanim žeđanjem koje ukazuje da nešto nije u redu. Sadržaj članka. Ukoliko sokom želite ugasiti žeđ, pripazite da on ne sadrži šećer, ili da sadrži minimalnu količinu šećera.

Iako u blender možeš ... „Žeđ nudi duboki uvid u načine na koje se žene nose s emocijama - ili se ne uspijevaju nositi s njima - u teškim vremenima." The New York Times „Hladna, sažeta i ukusna, Gerritsenina Žeđ pogađa sve prave note. Riječ je o autorici koja se ne boji ni kompleksnih likova ni kompleksnih emocija (hvala Bogu!)." Žeđ Törst, igrani, drama, Švedska, 1949 REŽIJA: Ingmar Bergman.

POVEZANE KNJIGE