Vrijeme je za priču

Vrijeme je za priču PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme je za priču.pdf
ISBN
4450423485257

OPIS

Deset slikovnica – deset priča U svakoj od ovih deset slikovnica naći ćeš zanimljivu priču o neobičnim junacima i s dražesnim ilustracijama, savršeno štivo za laku noć. Nakon uživanja u lijepoj i poučnoj priči, slikovnicu spremi u kutiju do ponovnog čitanja. Priče koje se nalaze u ovoj zbirci su Bok, Mjeseče dragi, Samo je jedan Ofucanko, Mala Medvjedica i leptiri, Vidra koja se voljela držati za ruke, Pas Morskić i veliko iznenađenje, Spavaj, psiću, Sreća malog Rakuna, Šišmišiš, Vjeverica ima puno posla i Za minutu, mama.

sudjelovati u organiziranim i usmjerenim komunikacijskim situacijama na temu bajke. promatrati i povezivati pojedinosti na slikovnome predlošku. Činjenice da u ožujku nastupa proljeće i da u tom mjesec obilježavamo Dan žena, potaknule su nas da djeci približimo neke odvažne i pametne žene.

Deset slikovnica - deset priča. U svakoj od ovih deset slikovnica naći ćeš zanimljivu priču o neobičnim junacima i s dražesnim ilustracijama, savršeno štivo ... PŠ Držimurec-Strelec: Vrijeme je za priču.

POVEZANE KNJIGE