Knjiga o disanju

Knjiga o disanju - Farhi, Donna | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farhi, Donna
DIMENZIJA
4,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o disanju.pdf
ISBN
4138658389632

OPIS

Dobro zdravlje i vitalnost kroz temeljni rad na dahu Ova knjiga donosi jednostavan i praktičan vodič za ponovnu uspostavu primjerenih tehnika disanja koje će unaprijediti vaše fizičko i mentalno zdravlje. Uz više od 75 fotografija i ilustracija Knjiga o disanju nudi cjelovit i poticajan program koji možete prilagoditi svojim potrebama. Ovdje ćete naći sve odgovore, bez obzira na to treba li vam energetski podstrek, ili pak tražite bezopasne i jednostavne načine kako da se nosite sa svakodnevnim stresom.Što je temeljni dah i koje su karakteristike slobodnog disanja Anatomija disanja Kako razbiti obrasce zadržavanja daha Što je duboko disanje i kako to postići Detaljne upute za vježbanje Kako se uz pomoć pravilnog disanja riješiti raznih zdravstvenih tegoba – alergije, bolova u leđima, depresije, nesanice, stresa i mnogih drugih…Praktični vodič za unaprjeđenje usredotočenosti, produbljenje opuštenosti i mnogo više Bilješka o autorici: DONNA FARHI svjetski je poznata terapeutkinja pokretom i učiteljica joge. Već gotovo 40 godina uspješno poučava jogu i tehnike disanja. Njezino ju je jedinstveno učenje integracije disanja i kretanja učinilo vrlo traženom gostujućom instruktoricom u cijelom svijetu. Autorica je četiriju uspješnica o jogi i disanju. Živi na Novom Zelandu. Više o autorici možete doznati na internetskoj stranici http://www.donnafarhi.co.nz/wp/.

Zaliha u klupskim centrima > Moderno vrijeme donosi mnogo prednosti od kojih je svakako ubrzani razvoj informacione tehnologije. U prilici smo da u vrlo kratkom vremenu putem pretraživanja interneta pronadjemo traženu informaciju i tako sebi olakšamo rješavanje nekog problema ili zadovoljimo svoju radoznalost.

Internet nam pruža i razne vrste zabava, izmedju ostalog čitanje knjiga online. opis - knjiga o disanju Ova knjiga donosi jednostavan i praktičan vodič za ponovnu uspostavu primjerenih tehnika disanja koje će unaprijediti vaše fizičko i mentalno zdravlje. Uz više od 75 fotografija i ilustracija Knjiga o disanju nudi cjelovit i poticajan program koji možete prilagoditi svojim potrebama. Knjiga o disanju o DOBRO ZDRAVLJE I VITALNOST KROZ TEMELJNI RAD NA DAHU.

POVEZANE KNJIGE