Mali čarobnjaci vole matematiku 1

Mali čarobnjaci vole matematiku 1 - Gordana Hren | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordana Hren
DIMENZIJA
9,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali čarobnjaci vole matematiku 1.pdf
ISBN
1915194286560

OPIS

“Mali čarobnjaci vole matematiku” nudi zabavne aktivnosti koje će zaokupiti vaše mališane. Svaka od dviju vježbenica u seriji fokusira se na raznolike pedagoške ciljeve kako bi dijete u potpunosti pripremila za školu. Počnite od prve i polako gradite znanje, razumijevanje i samopouzdanje djeteta. Upute za rješavanje jasne su i jednostavne, a uključeni su i primjeri kako biste znali gdje početi. Na zadnjoj su stranici i rješenja! Vježbenice “Mali čarobnjaci uče matematiku” namijenjene su predškolarcima (već od treće godine!), kao i školarcima koji muku muče s matematikom, a djecu uče što je matematika, zašto nam je potrebna i koliko zabavna može biti!

Počnite od prve i polako gradite znanje, razumijevanje i samopouzdanje djeteta. MALI ČAROBNJACI VOLE MATEMATIKU 1 "Mali čarobnjaci vole matematiku" nudi zabavne aktivnosti koje će zaokupiti vaše mališane. Svaka od dviju vježbenica u seriji fokusira se na raznolike pedagoške ciljeve kako bi dijete u potpunosti pripremila za školu.

Matematika 6-7 godina. Pattila, Peter 39,90 kn. MALI ČAROBNJACI - Vole matematiku 1 38.90 kn 31.12 kn.

POVEZANE KNJIGE