1001 fora štosna činjenica

1001 fora štosna činjenica Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,38 MB
NAZIV DATOTEKE
1001 fora štosna činjenica.pdf
ISBN
6967128270962

OPIS

Jeste li znali da je nemoguće kihnuti otvorenih očiju, a da je do 16. stoljeća mrkva bila crna, zelena, crvena ili ljubičasta? Statistički, veća je vjerojatnost da će te napasti krava nego morski pas, a melodiju za jednu od najljepših uspavanki Blistaj, blistaj, zvjezdice napisao je Wolfgang Amadeus Mozart. Fora, ha? Ako te put nanese u SAD, svakako imaj na umu da je zabranjeno srkati juhu u New Jerseyju, a na Aljasci ćeš imati problema sa zakonom ako losa ponudiš pivom.

Obiteljski novac. 28,58 knjiga nije dostupna ... Upoznaj čudesni svet konja uz pomoć ove knjige! Naučićeš zanimljive podatke o njihovom poreklu, povezanosti sa čovekom, različitim rasama, sportovima i nastupima u kojima učestvuju...

Priručnik za radoznalce! Cijena: 79,90 kn: Dodaj u košaricu . Jeste li znali da je nemoguće kihnuti otvorenih očiju, a da je do 16.

POVEZANE KNJIGE