Tisućiti kat

Tisućiti kat - McGee, Katharine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McGee, Katharine
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Tisućiti kat.pdf
ISBN
3236822847457

OPIS

Što se na višem položaju nalaziš, dulje ćeš padati. Dobrodošli u New York 2118. godine! Blistavi toranj od tisuću katova diže se u nebo i čini se da je ondje sve moguće – ako to silno želiš. U gradu golemog napretka i prekrasnih snova svatko nešto želi, i svatko to može izgubiti. Na najvišim katovima ovog fantastičnog nebodera žive bogati, prekrasni i okrutni srednjoškolci, a na samom vrhu stanuje Avery Fuller, genetski dizajnirana savršena ljepotica koja ima sve. Neprilagođenost, nesigurnost, popularnost u društvu, zabave, strahovi, problemi u školi, obiteljski sukobi i razvodi roditelja, droga, zaljubljenosti,novac i nedostatak novca, izdaje, tajne koje svi pokušavaju sakriti – situacije su s kojima se suočavaju glavni likovi. Avery, Atlas, Leda, Eris, Cord, Rylin, Watt likovi su nad kojima strepimo, čije će odluke imati opasna posljedice, a čija će nas sudbina silno zanimati. U koga je Avery zaljubljena, kako Watt dolazi do informacija koje prodaje, zašto se Eris seli na 103 kat, kamo Cord odlazi kad pobjegne iz škole, koje su droge u opticaju… Oni su lijepi, zabavni, opasni, romantični, odlučni, inteligentni. Svijet u kojem žive drugačiji je od našeg, gadgeti su mnogo naprednije, tehnologija razvijenija, ali su ljudi isti, s istim željama i strahovima. Ovo je roman koji svojim narativnim postupkom – izmjenjivanjem likova koji su u središtu pozornosti u poglavlju – stvara dinamičnost i napetost, ali i veću povezanost i suosjećanje s likovima. Ovo je doista roman koji se ne ispušta iz ruku od početka do kraja. “Futuristički, očaravajući roman koji se ne ispušta iz ruku.” Cecily von Ziegesar, autorica hita TRAČERICA „Izvanredan debi pun ljubavnih zapleta, ljubomore i primamljive tehnologije budućnosti otkrit će čitateljima dovoljno drame i uzbuđenja da željno iščekuju nastavak ove trilogije.“ Publishers Weekly „Čaroban i strahovito inteligentan roman.” Kass Morgan „Neodoljiv i maštovit roman – sve mi se u njemu sviđalo, od fascinantne vizije budućnosti do skandaloznog života likova.“ Amy Tintera

godine! Blistavi toranj od tisuću katova diže se u nebo i čini se da je ondje sve moguće - ako to silno želiš. U gradu golemog napretka i prekrasnih snova svatko nešto ... "Tisućiti kat" Katharine McGee je roman koji svojim narativnim postupkom - izmjenjivanjem likova koji su u središtu pozornosti u poglavlju - stvara dinamičnost i napetost, ali i veću povezanost i suosjećanje s likovima.

Knjiga Tisućiti kat Katharine McGee. -22% sniženo .

POVEZANE KNJIGE