Mini: Kućni ljubimci

Mini: Kućni ljubimci Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Mini: Kućni ljubimci.pdf
ISBN
4643802719918

OPIS

U ovoj malenoj slikovnici za najmlađe djeca će se zabaviti s njima dragim i slatkim životinjicama.Tvrdi listovi i velika tiskana slova, mali format i fotografije za lakše prepoznavanje, baš su pogodni za najmlađe. Uz pomoć otvora u listovima, maleni mogu kućne ljubimce čak i opipati, te potom pročitati kratke i zanimljive stihove o njima.

Jixelz: Kućni ljubimci ; Jixelz: Kućni ljubimci . 91.00HRK; Opis .

Najskuplje kravice koštaju i do 15.000, dok "normalne" krave možete kupiti po ceni od samo hiljadu dolara. Sve za Vaše najvjernije životinjske prijatelje pronađite u našoj ponudi! Pet shop u Mikronisu nudi veliki izbor hrane za kućne ljubimce. Psi su poznati kao aktivne životinje koje vole ići u šetnju i pri tome troše puno energije, kako bi nadoknadili izgubljenu energiju potreban im je unos dovoljne količine pseće hrane koja odgovara njihovom uzrastu i pasmini. Svi znamo da naši kućni ljubimci ponekad znaju biti zaigrani pa zbog toga imamo nekoliko pravila kako bi svi bili zadovoljni i sretni.

POVEZANE KNJIGE