Dječak u haljini

Dječak u haljini - Walliams, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walliams, David
DIMENZIJA
11,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječak u haljini.pdf
ISBN
2952226117386

OPIS

Neočekivano, oštroumno i urnebesno − prvi dječji roman pisca bestselera Banditska bakica i Bljakburger. Dennis živi u dosadnoj kući, usred dosadne ulice u dosadnom gradu. No ubrzo će doznati da, kad se u život krene otvorena uma, dosadi više nema ni traga! Smijat ćete se, plakat ćete, a jednom kad upoznate Dennisa, zauvijek će vam ostati u srcu…“Šarmantno, duhovito.” -THE TIMES “Priča teče kao da je iz pera Roalda Dahla.” -TIME OUT “Sjajno napisano, duhovito, dirljivo.” -OBSERVERMalo o autoru: David Walliams u trenu je zavladao svijetom dječje književnosti. Trenutno je jedan od najčitanijih pisaca dječje književnosti ne samo u Velikoj Britaniji, već u cijelom svijetu. Njegove su knjige prevedene na četrdesetak jezika, a samo je u Velikoj Britaniji prodano više od četiri milijuna primjeraka. Davidovi romani poželi su nezapamćena priznanja književne kritike − a Bljakburger i Zla zubarica osvojili su nagradu National Book Awards za dječju knjigu godine. Na hrvatski su mu jezik do sad prevedeni romani Bljakburger, Zla zubarica, Banditska bakica, a prema nekima su snimljeni i filmovi.

Pročitajte više. DAVID WALLIAMS DJEČAK U HALJINI. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Dennis živi u dosadnoj kući, usred dosadne ulice u dosadnom gradu.

No, ovakav izbor lektire na račun općinskog proračuna HDZ-ov Tomisl dječak u haljini 'DRUŠTVU SE NAMEĆE IDEOLOGIJA' HDZ-ovac iz Kostrene se pobunio protiv knjige 'Dječak u haljini': Nisam homofob, ali... 17.12.2020.

POVEZANE KNJIGE