Starim cestama preko Velebita

Starim cestama preko Velebita - Černicki, L. Forenbaher, S. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Černicki, L. Forenbaher, S.
DIMENZIJA
12,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Starim cestama preko Velebita.pdf
ISBN
3626750113388

OPIS

Knjiga Starim cestama preko Velebita svojevrsni je nastavak knjige Starim cestama do mora koja se od objavljivanja do danas prodala u gotovo tri tisuće primjeraka. Koncept uspješno primijenjen u prvoj knjizi zadržan je i u ovoj – popularno napisan tekst o povijesnim cestama oko i preko Velebita, obogaćen kvalitetnim fotografijama i preglednim kartama, a sve u formi bedekera koji čitatelju otkriva znanu ali i onu skrivenu kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu velebitskih i podvelebitskih krajeva.

Izgleda kao priručnik za turiste, ali kako su u njoj pisci vrlo detaljno i zanimljivo ispričali priče o desetak pravaca koji su prvi spojili dvije Hrvatske, otkrivajući pritom brojne zanimljivosti, što tehničke, što životne koje su ove ceste ... Starim cestama preko Velebita Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

stoljeća pa do kraja habsburške vladavine na širem području Velebita. U srijedu, 15. ožujka u Gradskoj knjižnici Senj održano je predstavljanje knjige Starim cestama preko Velebita autora Lare Černicki i Staše Forenbahera..

POVEZANE KNJIGE