Slatke strasti

Slatke strasti - Devescovi, Mihaela | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Devescovi, Mihaela
DIMENZIJA
11,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatke strasti.pdf
ISBN
6775296167683

OPIS

ŽELITE LI JESTI KOLAČE BEZ GRIŽNJE SAVJESTI? U ovoj kuharici potražite savjete kako ispravno hraniti svoje tijelo i živjeti u skladu s prirodom, a pritom ne odricati se ukusnih, ali i oku ugodnih slastica. Autorica hit-kuharice SIROVA HRANA Mihaela Devescovi predstavlja najnovije recepte za najslađi dio obroka – desert. Recepti slastica koje ćete pronaći u ovoj najnovijoj kuharici pripravljeni su bez šećera, brašna, jaja, mlijeka i margarina ili maslaca, a iznenadit ćete se kako su ukusne. Sve će slatkoljupce ostaviti bez daha! “Najzdravije torte i kolači moraju biti ukusni i slatki, ali prirodno slatki.” “Kremasto i ukusno – na najprirodniji način.” Zdrave torte i kolači pogodni su za dijabetičare, ali i sve one koji žele regulirati svoju tjelesnu težinu, imati više energije, bistriji um, osnažen duh, vedrinu i radost. Recepti za slastice opisani u ovom izuzetnom izdanju mogli bi čak zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela, te vam dati snage otjerati bolest. “Smatram se sladokuscem, ljubiteljica sam slatkog, finog i lijepog, a ujedno i zdravog. Kad sam u kuhinji i poželim se usredotočiti i uživati pripremajući jedinstvene ručno rađene torte u pozadini slušajući muziku, osjećam se ispunjeno.

travnja 2019. 1 min; Autor: Naturala.hr KNJIGA SLATKE STRASTI - Sirova Hrana - Mihaela Brijak.

Svoje kulinarske savjete i blagotvorne efekte koje je osjetila promjenom prehrane počela je dijeliti na blogu Sirova hrana. Drage naše mame, kuharice, Imamo odličnu vijest za sve one koji vole pripremati slastice, a i one koji ih vole isprobavati. Idemo sa nagradnim natječajem zahvaljujući Mozaik knjizi i darujemo jednu čitateljicu sa novim izdanjem knjige Mihaele Devescovi, vlasnice portala sirovahrana.hr i zdravetorte.hr.

POVEZANE KNJIGE