Prirodno mladi

Prirodno mladi - Dillon | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dillon
DIMENZIJA
4,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodno mladi.pdf
ISBN
8204210818266

OPIS

Roxy Dillon, guru mladosti, svojim revolucionarnim prirodnim programom Bio-Young donosi mnoštvo iznimnih informacija te provjerenu znanost o tome kako se možemo pomladiti iznutra i izvana. Bore i vrećice ispod očiju, gubitak kose, upale na koži, slabija pokretljivost, stanjivanje usana i drugi simptomi starenja rezultat su oslabljene stanične i hormonalne funkcije. No jednostavnom primjenom hrane, biljaka, dodataka prehrani te eteričnih i baznih ulja svi se ti simptomi mogu zaustaviti, pa čak i obrnuti! Odabirom tretmana koji odgovaraju upravo vašim potrebama možete za svega nekoliko tjedanadobiti novi, pomlađen izgled, ali i postići bolje zdravlje i vitalnost:Tretmani za kosu, lice i tijelo prema dobi Najčešći problemi i njihova brza rješenja Zaštitite se od fotostarenja i ublažite oštećenja od sunca Iskoristite svoje matične stanice u svrhu zdravlja i ljepote Vratite kosi mladenački sjaj, boju i bujnost Uklonite potpuno simptome menopauze Miniprogrami za brza rješenja – za nekoliko dana, tjedana ili poseban učinak

Roxy Dillon Izdavač: Planetopija 2016. Mehanizam protiv starenja: aktiviranje gena dugovječnosti Koristi se za: produljenje životnog vijeka i povećanje energije U glavnim ulogama: bobičasto voće, zeleni čaj, češnjak, ginseng, gotu kola. Iako se već godinama, točnije od 1979., bavi nutricionističkom, ortomolekularnom i herbalnom terapijom te je pomogla tisućama klijenata, tek nedavno objedinila je svoje spoznaje u jedinstvenu knjigu Prirodno mladi (samo dva mjeseca nakon objavljivanja u SAD-u, knjigu je na hrvatskom jeziku izdala i Planetopija). Knjiga tjedna: "Prirodno mladi" 6 .

Mladi život se ugasio zbog svađe... Young life went out over an argument...

POVEZANE KNJIGE