Čovjek zvan Ove

Čovjek zvan Ove - Backman, Fredrik | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Backman, Fredrik
DIMENZIJA
9,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek zvan Ove.pdf
ISBN
3309207407760

OPIS

Čovjek zvan Ove Morate upoznati Ovea. Ljudi poput njega prava su noćna mora za susjede. Ima sve vrijeme ovog svijeta, prozor s kojeg drži na oku cijelu ulicu, stroge principe, kirurški precizne rutine i – kratak fitilj. Dozlaboga je drzak i inatljiv. Prezire svijet oko sebe, točnije – ono u što se neuredna, neodgovorna i nesposobna ljudska rasa prometnula. A nije ni da svijet njega silno voli… Najmanje što mu u životu treba su novi susjedi, još k tome useljenici, nevjerojatno glasni, brbljavi i radosni, s dvije male musave napasti. Naravno da ga je snašlo upravo to. I prije nego što su se pošteno smjestili, uspjeli su automobilom (jer jasno da nemaju pojma o vožnji u rikverc), izobličiti Oveov poštanski sandučić. I nikad više, s tim nisu prestali. Malo po malo, izobličili su sve ono što je Ove mislio da jest. O autoru Fredrik Backman, rođen 1981., švedski je kolumnist, bloger i pisac. Njegov prvi roman “Čovjek zvan Ove” (En man som heter Ove, 2012) bio je u Švedskoj velika uspješnica i prodan u više od 500.000 primjeraka. Do danas mu je prvijenac preveden na 25 jezika i ne silazi s vrhova najprodavanijih naslova. Objavio je još “Saker min son behöver veta om världen” (Stvari koje moj sin treba znati o svijetu, 2012), “Min mormor hälsar och säger förlat” (Moja baka vas pozdravlja i kaže da joj je žao, 2013) i Britt-Marie var här (Britt-Marie je bila ovdje, 2014).

A ne zbog toga što govore." Čovjek zvan Ove - Nikad nije kasno za novi početak - Pogledajte video i opis za film Čovjek zvan Ove (En man som heter Ove) Directed by Hannes Holm. With Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg, Ida Engvoll.

Ove je sve! Namrgođeni 59-godišnjak, vječno ljut na svijet oko sebe, slijepo se drži pravila i manira, mnogih koje je i sam postavio. In theaters 9/30/2016!http://www.musicboxfilms.com/oveStepping from the pages of Fredrik Backman's international best selling novel, Ove is the quintessentia... Čovjek zvan Ove govori o okrutnom 59-godišnjem udovcu koji se obrušava na svoje susjede (i bilo koga drugog) kad krše njegovu vrlo strogu percepciju kako stvari trebaju biti. Nekoliko mjeseci nakon što mu supruga preminu, odluči se ubiti, pažljivo se pripremajući. Čovjek koji se obilježen svojom tužnom sudbinom pretvorio u čangrizavca koji odbija sve od sebe, ali u svojoj srži čovjek zvan Ove je samo jedan jednostavan čovjek koji živi po svojim principima.

POVEZANE KNJIGE