Odredište pakao

Odredište pakao - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
3,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Odredište pakao.pdf
ISBN
4697608778269

OPIS

Jack Reacher se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu. U jednom je trenu pritekao u pomoć mladoj ženi koja je pala na izlazu iz kemijske čistionice usred Chicaga, a već u drugom našao se u ulozi taoca u nepoznatom kombiju s nepoznatim otmičarima na putu u pakao. Cilj otmičara bila je žena po imenu Holly, agentica FBI-a i kći načelnika glavnog stožera. Pa ipak, igrom slučaja, jedino je Reacher bio u stanju spriječiti složen i smrtonosan plan otmičara… Realistična priča od koje prolaze srsi.

Ima više od 600.000 kvadratnih metara i gotovo 28 kilometara hodnika. U njoj radi trideset tisuca ljudi, ali ima … Jack Reacher se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu.

infernus) je prema religijskim i mitološkim vjerovanjima mjesto gdje duše ljudi koji umru u smrtnom grijehu trpe vječnu patnju i kaznu. Pojam pakla kao onozemaljskog mjesta prokletstva i muke poznat je u mnogim svjetskim religijama, a osobito u kršćanstvu, islamu i budizmu.U kršćanskoj teologiji, pakao se opisuje kao mjesto u kojem obitavaju đavoli i demoni koji muče duše ... Knjiga broj 175.

POVEZANE KNJIGE