Odredište pakao

Odredište pakao - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
4,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Odredište pakao.pdf
ISBN
4484060831096

OPIS

Jack Reacher se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu. U jednom je trenu pritekao u pomoć mladoj ženi koja je pala na izlazu iz kemijske čistionice usred Chicaga, a već u drugom našao se u ulozi taoca u nepoznatom kombiju s nepoznatim otmičarima na putu u pakao. Cilj otmičara bila je žena po imenu Holly, agentica FBI-a i kći načelnika glavnog stožera. Pa ipak, igrom slučaja, jedino je Reacher bio u stanju spriječiti složen i smrtonosan plan otmičara… Realistična priča od koje prolaze srsi.

Odredište osoba koje smatraju sebe nezavisnim, koje čine što god žele i tako vrše mnoga grješna djela stvarajući patnju ostalim živim bićima. Postoji 28 vrsta paklova ovisno o vrsti grješnog djela i vrsti ispaštanja.

Cilj otmičara bila je žena po imenu Holly, agentica FBI-a i kći načelnika glavnog stožera... Narakaloka - Pakao. Odredište osoba koje smatraju sebe nezavisnim, koje čine što god žele i tako vrše mnoga grješna djela stvarajući patnju ostalim živim bićima.

POVEZANE KNJIGE