Tom Gates – Moj savršeni svijet

Tom Gates – Moj savršeni svijet - Pichon, Liz | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
4,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Moj savršeni svijet.pdf
ISBN
2890118080729

OPIS

Prvi nastavak megapopularnog serijala o Tomu Gatesu, britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon, oduševio je mlade čitatelje i njihove roditelje diljem svijeta. Vrlo uspješan i nagrađivan serijal, preveden na 40 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji, a svojim će humorom i superzabavnim crtežima osvojiti sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i onu djecu, pogotovo dječake, kojima čitanje ne spada u omiljene aktivnosti. Tom Gates ide u 5. razred i u svoj dnevnik bilježi sve zgode i nezgode koje mu se svakodnevno zbivaju kod kuće i u školi. Sve svoje zapise uvijek ilustrira crtežima koji nisu uvijek zabavni njegovim profesorima. Tom voli glazbu, njegov najdraži bend su 3FACE, ali ima i svoj bend Psi Zombiji s najboljim prijateljem Derekom. Obožava jesti karamel-vafle i izvoditi sitne podvale svojoj starijoj sestri Deliji za koju je napisao i prvi hit Delija je munjena. Liz Pichon je zasad objavila osam od planiranih deset nastavaka serijala. Iznimnoj popularnosti dale su doprinos i prestižne nagrade: Roald Dahl nagrada za najsmješniju dječju knjigu, nagrada Waterstone””s za dječju knjigu godine i Red House Award za najbolju knjigu za mlade čitatelje.

NIJE DOSTUPAN. Proizvod trenutno nije dostupan II Liz Pichon: Moj savršeni svijet Tom Gates 6839 Prodajem knjigu sa slike očuvanu iz privatne Vrlo uspješan i nagrađivan serijal, preveden na 36 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji, započinje knjigom Tom Gates: Moj savršeni svijet, a svojim će humorom i superzabavnim crtežima osvojiti sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i onu djecu, pogotovo dječake, kojima čitanje ne spada u omiljene aktivnosti. Tom Gates: Moj savršeni svijet (osvrt na knjigu) Sjećam se svoje prve knjige koju sam baš ja odlučio odabrati i pročitati.

Na svakoj stranici ovog dnevnika može da se oseti jasan dah Toma Gejtsa i njegove okoline, zato što je perspektiva pripovedanja jednostrana. Sve što znamo o bilo kome, rekao nam je Tom Gejts. Tom Gates je nestašni dječak koji u svoj dnevnik bilježi sve zgode i nezgode koje mu se svakodnevno događaju kod kuće i u školi.

POVEZANE KNJIGE