Ledene slastice

Ledene slastice - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
10,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Ledene slastice.pdf
ISBN
2048060424354

OPIS

Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu. Isprobajte sami… • Osvježavajuće granite i fini sorbeti: od granite od lubenice i metvice, preko granite od brusnica s limoncellom i votkom, do sorbeta od ananasa i limete. • Omiljeni svevremenski klasični sladoled: s okusom bogatog tartufa, preko kremaste amarene, do slasnih sladolednih špageta. • Fine mliječne ledene slastice: od sladoleda s marcipanom, amarettom i ružinom vodicom, preko nugata s bademovim listićima do vrlo tamne čokolade. Neka vam naše ledene kreacije budu nadahnuće!

Muzej, koji je izgradila tvrtka Carpigiani, proizvođač strojeva za sladoled, pokazuje ... Njegova priprema je iznimno jednostavna - i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice - u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu. Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert - sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija.

Ova stranica koristi internet kolačiće da bi imali što bolje iskustvo prilikom pretraživanja bloga. ...

Prilikom gostovanja na našem portalu u rubrici Zvjezdane priče Karmela Vukov Colić s bloga Ciao Karmela s nama je podijelila recept za ledene kocke.

POVEZANE KNJIGE