Velika knjiga priča za laku noć

Velika knjiga priča za laku noć Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika knjiga priča za laku noć.pdf
ISBN
8481155638817

OPIS

Velika knjiga priča za laku noć zbirka je osam prekrasno ilustriranih, razigranih, a u isto vrijeme jednostavnih priča, idealnih za zajedničko čitanje prije spavanja – posebno vrijeme u kojem dijete razvija maštu, dobiva nadahnuće za igru i učenje uz sigurnost i blizinu roditelja. Djeci bliske situacije, poznate, šumske životinje, igračke, ali i neobična stvorenja, zasigurno će razveseliti svako dijete i potaknuti razgovor, smijeh i mnogo pitanja. Priče koje uvečer čitate djetetu možete iskoristiti za kreativnu igru danju – pogađajte o kojoj se životinji radi na temelju opisa, razgovarajte o poruci svake priče, prijateljstvu, odgovornosti, nesebičnosti, sreći, crtajte ili glumite najdraže dijelove priča… Šarmantni zec Skočko i krtica Kopač, preslatka vidra koja se voljela držati za ruke i zaposlena vjeverica, samo su neki od neodoljivih likova koji će vas osvojiti na prvi pogled. Uz tople ilustracije u živim bojama ova bi knjiga mogla ubrzo postati najdraža igračka vašeg djeteta pa i početak samostalnog čitanja.

Sjajna knjiga, idealna za najmladje, a pogotovo za "osetljivu"decu kao sto je moje jer se u pricama nista ruzno ne desava. Mi je sad citamo svako vece pred spavanje, a vrlo cesto je trazi i u toku dana.

Grupa autora. Vreme je za spavanje, ali ne valja ići u postelju bez priče! Ova knjiga vas neće ostaviti na cedilu - osam prelepih priča za decu, bogato ilustrovanih, zanimljivih, pravi je praznik kako za mališane tako i za njihove roditelje.

POVEZANE KNJIGE