Valentina u tamnoj komori

Valentina u tamnoj komori - Blake, Evie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blake, Evie
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Valentina u tamnoj komori.pdf
ISBN
9141989799905

OPIS

Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, ona prihvaća izazov no s vremenom i sama biva uvučena u taj tajnoviti svijet suočena s dimenzijama vlastite ličnosti kojih nije bila svjesna. Venecija 1924. Nezadovoljna u braku s čovjekom koji jeni u kojem smislu ne može zadovoljiti, i sputana strogim društvenim konvencijama, Belle traži slobodukoristeći se pritom vlastitim tijelom, živeći tajni život kao kurtizana– no cijelo vrijeme ona zapravo čezne za susretom s muškarcem koji je neće samo seksualno zadovoljavati nego je i istinski voljeti.Iako ih dijele desetljeća, životi Belle i Valentine nerazmrsivo su isprepleteni. Obje će iskusiti buđenje svojih skrivenih žudnji, no hoće li pritom otkriti duboku povezanost između fizičke strasti i istinske ljubavi?Potresna ljubavna priča, a ujedno i pikantna seksi pustolovina koja će vas zagrijati u hladnim zimskim noćima. Najtoplija preporuka fanovima erotskog žanra. Independent Erotiča priča o ljubavi, tajnama i mračnoj strani žudnje. Amazon.com Evie Blake je pseudonim britanske autorica Noelle Harrison. Rođena 1967. godine u Londonu, Noelle Harrison se 1991. godine preselila u Irsku, gdje je osnovala kazališnu družinu Aurora. Osim nekoliko drama, autorica je napisala i desetak romana, od čega tri (trilogija o Valentini) pod pseudonimom Evie Blake. Trenutno živi u Norveškoj, s mužem i dvoje djece.

Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, ona prihvaća izazov no s vremenom i sama biva uvučena u taj ... VALENTINA U TAMNOJ KOMORI Ništa nije tabu… • Područje: književnost - beletristika • ISBN (meki): 978-953-303-645-8 • ISBN (tvrdi): 978-953-303-646-5 • Biblioteka: Graham Greene • UDK: 821.111-31 =163.42 • Broj stranica: 388 • Izdavač: Naklada LJEVAK • Godina: siječanj 2014.

Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, on… Novi roman Evie Blake "Valentina u tamnoj komori". Milano 2012.

POVEZANE KNJIGE