Hrvatsko-španjolski razgovorni priručnik

Hrvatsko-španjolski razgovorni priručnik Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-španjolski razgovorni priručnik.pdf
ISBN
3191775286548

OPIS

Španjolski je jezik romanski jezik koji se, dolaskom Rimljana, razvio još u 2. stoljeću iz narječja latinskog jezika, odnosno vulgarnog latinskog, kad su potisnuti stariji iberski jezici. Osnovu španjolskog jezika čini kastiljsko narječje nazvano po španjolskoj pokrajini Kastiljio. Nakon otkrića Amerike proširio se na južnoamerički kontinent gdje se u najvećem dijelu zemalja i do danas održao. Po broju govornika španjolski je jezik, nakon kineskoga, najrašireniji jezik na svijetu. Govori ga oko 400 milijuna ljudi. Materinski je jezik stanovnika dvadeset i jedne zemlje (Španjolska, Kanarski otoci, sve srednjoamerike i južnoameričke zemlje, osim Brazila) Jedan je od šest službenih jezika Ujedinjenih naroda i jezik Europske unije, a na internetu jem, nakon engleskog, najčešće korišten jezik. Mnoge su prednosti učenja španjolskog jezik, a ovaj će vam priručniik pomoći pri svladavanju osnova.

Opis - HRVATSKO - ŠPANJOLSKI RAZGOVORNI PRIRUČNIK. Španjolski je jezik romanski jezik koji se, dolaskom Rimljana, razvio još u 2.

Veronika Desinićka 150,00 kn 120,00 kn. Next product.

POVEZANE KNJIGE