Sretan je tko može voljeti

Sretan je tko može voljeti - Hesse, Hermann | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hesse, Hermann
DIMENZIJA
7,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretan je tko može voljeti.pdf
ISBN
2088895491479

OPIS

U ovoj su antologiji okupljene misli Hermanna Hessea o ljubavi. Adolescentske ljubavi i prve ljubavne pustolovine, iskustvo zrele ljubavi, ljubav prema čovječanstvu i svemu što nas okružuje u ovom djelu prikazane su kroz priče, pjesme, ulomke i aforizme jednog od najčitanijih i najprevođenijih njemačkih pisaca.

Potreban ti je neko tko će ti pomoći da ostvariš snove i zaštititi te od onoga čega se bojiš. A nije riječ ni samo o osjećaju sreće ili nezadovoljstva. Stvar može eskalirati.

Poljubac gorki opeče usne, a suze tople natopiše ranu. Antologiju 'Sretan je tko može voljeti', mogli bismo nazvati i Hesse o ljubavi. Ova nadahnuta knjiga nije složena kao niska medaljona, kao knjiga o ljubavi opisanoj u knjigama Hermanna Hessea, već je pratila lijepu meandrirajuću crtu koja opisuje veće ili manje ljubavi, koja se zaplete u pjesmu i ne završava aforizmom. Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnima najviše drugih ljudi.

POVEZANE KNJIGE