Oči širom otvorene – Afera Blackstone III

Oči širom otvorene – Afera Blackstone III - Miller, Raine | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miller, Raine
DIMENZIJA
12,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Oči širom otvorene – Afera Blackstone III.pdf
ISBN
3324756678163

OPIS

Treća knjiga u senzacionalnoj trilogiji afera blackstone koja je zavela čitatelje pedeset nijansi sive. Oči širom otvorene nezaboravna je priča koja nam pokazuje što prava ljubav može ostvariti kad se nađe na kušnji i što srce može postići unatoč opasnostima i nedaćama. Na vidiku su velika iskušenja za ethana i brynne – demoni prošlosti prijete uništenjem strastvene veze koju su izgradili. Brynne i ethan lako bi mogli izgubiti sve. Hoće li popustiti pred okolnostima izvan njihove kontrole ili će se boriti do posljednjeg atoma snage kako bi spasili jedno drugo i osvojili najveću nagradu – zajednički život? „Pročitala sam ovu knjigu u jednom dahu. Toliko je vatrena! Raine miller pronašla je savršenu mješavinu romanse, drame i seksipila.“ – Colleen hoover, autorica bestselera new york timesa

If you desire to humorous books, lots of novels, tale, Page 1/22 Oči širom otvorene - Afera Blackstone III. Miller, Raine 29,90 kn.

IZGUBLJENI SVETAC,Bri Despejn 250 din . BRAČNI NEVERNICI,Džeki Kolins 590 din .

POVEZANE KNJIGE