Prehrana s manje ugljikohidrata

Prehrana s manje ugljikohidrata PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehrana s manje ugljikohidrata.pdf
ISBN
7386968857882

OPIS

Iako su ugljikohidrati važan dio naše prehrane, činjenica je da se danas oni konzumiraju više no ikada u ljudskoj povijesti, a upravo s njima se počinju povezivati različite zdravstvene tegobe. Istraživanja su dovela do zaključka o velikim prednostima i dobrobitima prehrane sa smanjenim udjelom ugljikohidrata. Kod zdravih osoba takva prehrana djeluje kao preventiva, dok bolesnima može pomoći u liječenju mnogih oboljenja.Naravno da ovo nije univerzalni priručnik koji će riješiti sve naše zdravstvene tegobe i prehrambene poteškoće, ali sigurno nam može pomoći promijeniti način razmišljanja kada je riječ o odabiru namirnica koje unosimo u organizam.Jer hrana zaista može biti lijek.

Kod zdravih o… Opis - PREHRANA S MANJE UGLJIKOHIDRATA - više zdravlja i energije Iako su ugljikohidrati važan dio naše prehrane, činjenica je da se danas oni konzumiraju više no ikada u ljudskoj povijesti, a upravo s njima se počinju povezivati različite zdravstvene tegobe. Zbog toga su mnogi postupno smanjivali unos ne samo jednostavnih ugljikohidrata nego i složenih te tako unosili znatno manje ugljikohidrata nego što je bilo preporučeno. Također, zbog štetnog utjecaja masnoća na pojavu ateroskleroze, ali i njihove velike kalorijske vrijednosti, nastale su dijete s vrlo malim udjelom masti. Bez grickanja: Ako ste gladni, ne jedete dovoljno bjelančevina i mahunarki.

Što je s proteinom i mastima? Gubite li lakše kilograme dijetom s malo ugljikohidrata ili dijetom s malo masnoća? Naučite kako se brzo, jednostavno i učinkovito riješiti suvišnih kilograma. Prehrana s manje ugljikohidrata pomaže u borbi s karcinomom Ljudi koji se hrane tipičnom zapadnjačkom prehranom, u kojoj čak 55 posto dnevnog unosa energija otpada na ugljikohidrate spadaju u ugroženu skupinu Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Prehrana s manje ugljikohidrata autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Prehrana s manje ugljikohidrata nije dobra za bebu.

POVEZANE KNJIGE