Djeco,laku noć

Djeco,laku noć - Peroci, Ela | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peroci, Ela
DIMENZIJA
9,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeco,laku noć.pdf
ISBN
8895362147445

OPIS

Zbirka dječjih priča i bajki Djeco, laku noć prvi je put objavljena 1964. godine i odmah je stekla status klasika slovenske dječje književnosti. U Hrvatskoj je ova zbirka dugi niz godina uvrštena u školsku lektiru, a nakon brojnih izdanja koja su sadržavala samo dio ove klasične zbirke u ovo su izdanje uvrštene sve priče od kojih su neke prvi put objavljene na hrvatskom jeziku.

> ... Djeco, laku noć - Djeco, laku noć danas je već klasična zbirka priča i bajki za najmlađe koja je već godinama obavezna osnovnoškolska lektira. Knjiga se sada pojavljuje u integralnom obliku u kojem je bila objavljena 1964.

godine i neke se priče objavljuju po prvi put. DJECO, LAKU NOĆ Treće, prošireno izdanje IZDAVAČKO KNJIŽARSKO PODU2EĆE ili 1 a (I o s I ZAGREB 1975. i Tisak: OOUR Tiskara, mehanografija i galanterija NISP-a »Vjesnik«, Zagreb — 1975.

POVEZANE KNJIGE