Odajete se više nego što mislite

Odajete se više nego što mislite - Driver, Janine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Driver, Janine
DIMENZIJA
10,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Odajete se više nego što mislite.pdf
ISBN
2794244226726

OPIS

Stručnjak za govor tijela Janine Driver stvorila je savršeni Sedmodnevni plan kojim će vam pomoći da shvatite osnove korištenja Novog govora tijela da biste dobili sve što želite – i izbjegli sve što ne želite. Naučite slušati očima i uštedjet ćete vrijeme, novac i resurse, i dobiti onu važnu prednost, bilo daje riječ o ljubavi, poslu ili obiteljskom životu. JANINE DRIVER je osnivačica i predsjednica Instituta za govor tijela smještenog u VVashingtonu D.C. Radeći više od deset godina u Uredu za kontrolu alkohola, duhana, vatrenog oružja i eksploziva, Janine je podučila tisuće policajaca da razlikuju činjenice od laži služeći se metodama tumačenja govora tijela koje opisuje u ovoj knjizi. Nastupala je u emisijama Today, Good Morning America, The Rachael Ray Show i Larry King Live. Janine putuje svijetom i drži predavanja korporativnom svijetu o najbržim načinima za uštedu vremena i razvoj poslova.

Driver Janine. ODAJETE SE VIŠE NO ŠTO MISLITE.

Uvez: Meki uvez. Naslovnica ›› Popularna psihologija ›› Odajete se više no što mislite Odajete se više no što mislite. Preporuči knjigu prijateljima.

POVEZANE KNJIGE